In Bewegen, Opleiding & training

Het kan nog net! Op het nippertje. Ik wens iedereen een sprankelend tweeduizendelf.

Ik heb het gevoel alsof ik uit een winterslaap ben ontwaakt. Het ijs waarop we de afgelopen weken hebben geschaatst is gesmolten. Kerstbomen zijn uit het straatbeeld verdwenen, door ons naar school gesleept om te  belanden in de kerstbomenversnipperaar. De eerste van de kerstkilo’s die ik ben aangekomen is er inmiddels weer af. De e-mail is bijna weer op orde en… het allerbelangrijkste: de eerste opleiding van Propulz.tP in het open aanbod is gepland!

Die eerste stap kostte even moeite. Is er wel belangstelling? Waar ga ik het organiseren? Met welke van de zeventien door het Sociaal Fonds Recreatie erkende opleidingen ga ik beginnen? Waar is interesse voor? Wat vind ik zelf het leukste? Hoe zorg ik ervoor dat mensen weten wat ik te bieden heb? Allemaal vragen die tijdens mijn winterslaap hebben geleid tot een actieplan. Vanaf vandaag breng ik dit plan stap voor stap in de praktijk.

Dit blog speelt daarin een belangrijke rol. Iedere week schrijf ik over een vraag, ideeën, ontwikkelingen, dingen die mij bezighouden. Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor dit blog of stuur me een mail. Iedereen die zich in januari aanmeldt, krijgt een kortingsbon van € 25,- te besteden aan een opleiding, training of workshop van Propulz.tP  in 2011.

Heb je een voorkeur voor een workshop of opleiding uit het aanbod van Propulz.tP, wil je specifieke informatie? Laat het me weten. Het is nog maar 6 januari, de planning staat in de steigers….en flexibiliteit leidt tot inspiratie.

Showing 8 comments
 • Lizette de Corte
  Beantwoorden

  Hoi Titeke,

  Natuurlijk wens ik jou ook een fantastisch 2011 toe, met, zoals ik lees, heel veel nieuwe plannen en uitdagingen. Ik hoop dat je me op de hoogte houdt. Ook bij ons zijn er veel leuke ontwikkelingen gaande met betrekking tot het Leerbedrijf dus we gaan er tegen aan dit jaar!

  • Titeke
   Beantwoorden

   Hoi Lizette, ik hou je op de hoogte. Ben ook benieuwd hoe jullie als Leerbedrijf nog beter gaan worden. We houden contact!

 • Marouschka
  Beantwoorden

  Hallo Titeke,

  Ook vanuit de andere kant van het land de beste wensen voor 2011. Ook hier staat een hoop te gebeuren. Volgende schooljaar hebben we een nieuwe sportlokatie en leerbedrijf in een. De details gaan nu ontwikkeld worden dus wie weet..

  • Titeke
   Beantwoorden

   Hoi Mariska,
   Dat is goed nieuws! Ook mooi dat er nu al duidelijkheid is. Succes met het ontwikkelen, we houden contact, tot gauw.

 • Remco
  Beantwoorden

  Heel veel succes en ga je stappen volgen.
  Remco

  • Titeke
   Beantwoorden

   Ha Remco! Wie weet kunnen we in dit jaar iets samen doen. Het was fijn dat je er vandaag, bij onze Borderless Brains bijeenkomst, weer bij was. Groet, Titeke

 • bas van dam
  Beantwoorden

  Hallo titeke,

  Vandaag cursus gehad en veel inspiratie op gedaan. Hou me aanbevolen voor nuttige tips en informatie.
  Hoop dat ook ons zwembad kan pieken met de ideeen waar jij ook aan hebt mee gewerkt.

  gr bas

  • Titeke
   Beantwoorden

   Hoi Bas,

   Bedankt voor je berichtje. Ik ben heel benieuwd hoe het bij jullie zal gaan, ik heb er alle vertrouwen in. Hou me op de hoogte. Succes!

   Groet, Titeke

LAAT EEN REACTIE ACHTER