Zwembadopleidingen

Zwembadopleidingen

Propulz.tP is in het bezit van de licentie van de Nationale Raad Zwemveiligheid (NRZ) en verzorgt (deel)opleidingen van de beroepsopleiding Allround zwembadmedewerker. Deze opleidingen worden afgerond met een examen en leiden tot een erkend certificaat (uitgegeven door de NRZ).

Sinds 2014 wordt de opleiding Lesgever Zwem-ABC online aangeboden. Later kwamen Lifeguard en Begeleider recreatieve zwemactiviteiten daar bij. Er wordt gebruik gemaakt van een digitale leeromgeving (Q-cast) die het mogelijk maakt om op elk moment te starten met je opleiding en te leren op je eigen manier.  Er is wekelijkse online begeleiding in de vorm van ‘zoom’meetings.

Vanaf 2020 worden ook de andere zwembadopleidingen Leiding geven in het zwembad en Bewegen in water met baby’s en peuters online gegeven. Er wordt gewerkt met kleine groepen, zodat er voldoende gelegenheid is om in ‘zoom’meetings uit te wisselen. De bijeenkomsten duren 3 à 3,5 uur.

Er wordt hard gewerkt aan nieuwe opleidingen. 9 maart 2022 start Bewegen in water voor zwangeren. In april volgt Conditiezwemmen. Heb je interesse? Zoek dan contact met Titeke.