Merk jij ook dat de opdrachten en lesgeefsituaties in jouw zwemlessen veel op elkaar lijken? Zou je meer variatie in je zwemles willen brengen? Maar merk je dat iets nieuws bedenken best veel energie kost en je toch weer terugvalt naar het bekende?  Zou je op een gemakkelijkere manier nieuwe ideeën willen bedenken? Dan is Het grote Zwemlesvariatiespel iets voor jou!

Speels aan de slag met variatie

Het spel bestaat uit 54 kaarten die zijn verdeeld over vier categorieën. Er is een categorie die bestaat uit alle belangrijke vaardigheden. Er is ook een categorie waarin allerlei (spel)materialen zijn opgenomen. Dan heb je ook nog twee categorieën met meer algemene doelen. En er zijn twee jokers! Kijk voor een totaal overzicht van de kaarten hier.

Je speelt het spel door vier stapeltjes kaarten klaar te leggen en dan van elk stapeltje een kaartje te pakken. Met de vier kaartjes ga je dan een opdracht of lessituatie bedenken. Je zorgt gewoon dat het gaat passen. Als je écht in teams wilt wilt spelen, spreek af dat je voor elk kaartje dat je gebruikt een punt krijgt. En zo verzamel je zoveel mogelijk punten tot de kaartjes op zijn. De winnaar heeft de meeste punten. Of de leukste opdrachten!

Leuk om te doen tijdens de (lunch)pauzes of tijdens een vergadering. En ben je het zat, dan kun je de kaarten gebruiken om te pesten of te kwartetten.

In onderstaande video krijg je een indruk van de kaarten en de foto’s. Het spel wordt geleverd in een doosje, met een uitgebreide handleiding.

Je kunt het spel vanaf nu bestellen!

Het (kaart)spel is vanaf nu hier te koop. Tot 21 december 2023 kost het € 25,- inclusief verzendkosten. Als je het vóór 16 december bestelt, heb je het voor de kerst in huis. Na 21 december gaat de prijs omhoog.

Ja, ik wil het spel!