Start opleidingen

In de opleiding Bewegen in water met baby’s en peuters leer je hoe je jonge kinderen (en hun ouders) kennis laat maken met al het leuke van bewegen in water. Om zo de motorische ontwikkeling en zwemveilligheid te stimuleren. De volgende opleiding start op 18 januari 2023 en is bijna vol.

In de opleiding Leiding geven in het zwembad staan persoonlijke ontwikkeling, communiceren én projectmatig veranderen en vernieuwen centraal. Bereid je voor op een stap in je werk of word beter in wat je doet. We starten weer op dinsdag 17 januari.

Conditiezwemmen is een onderdeel van veel activiteiten in het zwembad. Bij Leren zwemmen, oefenen voor zwemvaardigheidsdiploma’s, trimzwemmen of banen zwemmen gaat het om het volhouden of verbeteren van het zwemmen. De opleiding Conditiezwemmen gaat over het leuk maken en houden van het zwemmen voor je conditie. Je leert ook nieuwe technieken en past impliciet leren toe. We starten met deze nieuwe opleiding op 14 februari.

Voor veel zwangere vrouwen is bewegen in water een heerlijke activiteit. Onbelast bewegen en daardoor fit blijven. En ondertussen uitwisselen met andere vrouwen. Hoe maak je van Bewegen in water voor zwangeren een succes? Waar moet je als begeleider op letten? Welke adviezen en tips kun je geven? Die vragen staan centraal in de opleiding. We starten in het voorjaar van 2023. (Als er voldoende aanmeldingen zijn).

Met de opleiding Lesgever Zwem-ABC op zak kun je zelfstandig zwemles geven. Aan jonge kinderen of volwassenen. De opleiding wordt online gegeven, je kan starten op ieder moment dat je wilt. Er zijn wekelijkse online bijeenkomsten om al je vragen te stellen. In de zomerperiode starten we misschien weer met een online klassikale variant.

In de Masterclass ‘Van controleren naar inspireren: ontdek de kracht van intrinsieke motivatie’ leer je hoe (intrinsieke) motivatie werkt en wat je kan doen om een ander op een inspirerende manier te begeleiden. Je leert jezelf als lesgever beter kennen en bent je bewust van de invloed van ‘jouw bril’ op jouw voorkeur van begeleiden. Je begrijpt hoe motivatie voor anderen anders kan werken en bent in staat om ‘door meerdere brillen te kijken’. Je weet hoe je jezelf verder kunt ontwikkelen en kunt direct aan de slag in de praktijk. We starten op vrijdag 3 februari.